'Live your dream'

Vuur Ceremonie

VUURCEREMONY.jpg

Regelmatig organiseer ik Vuur ceremonies. Hieronder een paar voorbeelden:

Vuurritueel bij b.v. huwelijk, geboorte, sterven etc. 

Een vuur ritueel bij een huwelijk, geboorte, sterven of b.v. jubileum behoort tot de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee over hoe we jouw ceremonie zo speciaal en persoonlijk mogelijk kunnen maken. Neem hiervoor contact met mij op, dan bespreken wij jouw persoonlijke wensen.

Vergaderen rond het vuur

Het is ook mogelijk om te vergaderen bij een mooi vuur ergens in de natuur. Je kunt vergaderen aan een tafel in een kantoorpand, maar je kunt ook bij elkaar komen rond een knapperend vuur ergens in de natuur. Gesprekken lopen anders, stromen meer, er is meer verbinding met elkaar en met jouw innerlijk vuur. Laat je eens verrassen en plan een vergadering rond het vuur. Je zult er van versteld staan hoe meer je tot elkaar kunt komen!

Volle Maan Vuurceremonie

Het speciale, heldere licht, de energie, het vrouwelijke dat je zo kunt voelen tijdens volle maan gaan we toelaten in onszelf tijdens de ceremonie.
Deze ceremonie bij volle maan is er voor om al het oude los te laten en het nieuwe toe te laten.
De energie van de volle maan is heel sterk omdat het een reinigende, opschonende werking heeft.

Eerst doen we een meditatie bij het vuur om de Maan uit te nodigen in onszelf. Je stelt je open voor de energie van
Grootmoeder Maan en we gaan in stilte ervaren wat de volle maan met ons doet. Je zult voelen hoeveel kracht de maan heeft.  Met deze speciale energie werken we deze avond. Het is mooi om voor deze avond een intentie te plaatsen, de uitwerking kan krachtig zijn als je dit tijdens volle maan doet.
Daarna gaan we met deze energie op pad, we zullen een kleine wandeling maken onder de volle maan.
 
20170107_153611-1.jpg