'Live your dream'

Retraite 'I have a Dream'

In het weekend van 20-22 januari 2017, tijdens het laatste kwartier van de maancyclus, organiseren wij (Marloes en AdJan) een retraite die in het teken staat van het loskomen van oude, ongewenste patronen en gewoonten. 

Het weekend valt samen met de afnemende maan, een energie die je uitnodigt om naar binnen te gaan, je te ontdoen van oude ballast en jezelf te reinigen van alles wat niet meer bij jou hoort. Tegelijkertijd is het een voorbereiding op en een toeleven naar een nieuwe cyclus. Een cyclus die jou de ruimte geeft om je hart te volgen en je droom levend te maken. Waartoe ben jij hier op aarde? Met andere woorden: Als alles mogelijk is; wat zou je dan het liefste willen doen?

''You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.''

Tijdens dit weekend zullen wij je begeleiden. We zullen je uitnodigen en liefdevol prikkelen om in beweging te komen, om je te verbinden met jouw hart en jouw ziel, om te kiezen voor het positieve en het negatieve in liefde te omarmen. We zullen je uitnodigen om naar binnen te gaan, te voelen en te verstillen opdat je jouw innerlijke stem hoort en je meer contact gaat krijgen met wie jij bent en wat jij wilt. We zullen naar je luisteren en je inspireren om trouw te zijn aan jouw waarheid. We reiken aan wat nodig is en daarbij putten wij uit de kracht van het moment en uit onze rijke levenservaring. Wij staan voor lichtheid, eenvoud, diepgang, integriteit, humor, waarachtigheid, vrijheid en onvoorwaardelijke liefde

samen.jpg

Hoe ziet de ''I have a Dream'' retraite eruit?

  • Je gaat jezelf openen door middel van beweging en dans. Je maakt je lichaam los. Je geeft je over aan de vrije gedachte dat alles wat vastzit, losgelaten mag worden.
  • Je zet je zintuigen open tijdens een vroege stiltewandeling. Het ontwaken staat hierin centraal. Je ruikt, proeft en voelt. Je ademt het ontwaken van de natuur als het ware in. Gun jezelf de ruimte om ook jouw eerste natuur, jouw puurheid te laten ontwaken.
  • Tijdens een vuurceremonie maak je verbinding met jouw beperkende gedachten, overtuigingen en angsten. Je omarmt ze in liefde en geeft ze vervolgens met een intentie mee aan het vuur.
  • Op een speelse manier ga je contact maken met jouw ziel en jouw missie hier op aarde, met jouw levensopdracht, jouw grote droom.
  • Middels beweging (dans en yoga), stilte en meditatie ga je jouw missie in jouw lijf integreren en het daarin diep verankeren.
  • Wat de vormgeving van jouw missie betreft, ga je in overgave, laat je je inspireren door de natuur en het leven.
  • Je gaat met jouw mede dromers actief communiceren vanuit de ziel en je gaat aan de slag met die eerste stap die jou dichter bij jouw droom gaat brengen. 

''Happy is what happens when all your dreams come true.''

df6fbfc5731.jpg

Voor wie is deze ''I have a Dream'' retraite bedoeld?

Voor jou, als jij werkelijk de intentie en de bereidheid hebt om voor jezelf te kiezen, het oude vertrouwde en de controle los te laten en een stap te zetten in jouw nieuwe wereld, de wereld van jouw droom. Nogmaals; het gaat om de bereidheid.

Reis je met ons mee naar de wereld van ongekende mogelijkheden? We heten je alvast van harte welkom.

Praktische zaken.

De retraite begint op vrijdagavond 20 januari om 19.30 uur en eindigt op zondagmiddag 22 januari om 15.30 uur. 

De retraite wordt gehouden bij Meeuwenveen (het Voorhuis) in Havelte (Drenthe). Er zijn 3 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer, allen voorzien van separate bedden, kussen en dekbed, en een wastafel. Op de gang bevinden zich twee badkamers. Handdoek(en) en bedlinnen dien je zelf mee te nemen.

Max aantal deelnemers: 9

Het eten is vegetarisch (zoveel mogelijk biologisch) en er wordt geen alcohol geschonken. 

Prijs: € 325,- incl. BTW. Prijs is inclusief twee overnachtingen, alle maaltijden en begeleiding. Op vrijdagavond is geen maaltijd voorzien.

85df3c13c31.jpg