'Live your dream'

Healing

12552661_1088812234568959_6703043177638510789_n1.jpg

Op een bijzondere, zachte manier bij jezelf komen....

Deze mooie, verbindende en vrouwelijke manier van helen heb ik mij de afgelopen periode eigen gemaakt. Ik heb een opleiding Yin Healing gevolgd bij Klara Adalena in Glastonbury, UK. Hier heb ik de 'fijne kneepjes' van het vak geleerd. Op een zachte en vrouwelijke manier, helemaal Zijn in het Nu, verbind ik mij met al wat er is. Ik verbind mij met een diepe kracht in mij, en laat verder alles gebeuren wat er wil gebeuren in het moment. Ik hoef niets voor jou op te lossen, het gaat om alles er te laten zijn en je daaraan over te geven. Een grotere healing kracht bestaat er niet.

Liggend op een lekker matras, in een veilige bedding, kan er gebeuren wat er op dat moment nodig is.

Ik geef de yin healing in IJhorst, in onze Tempelkamer. Je mag je een uur helemaal laven aan de energie van de Bron, de Godin en je voelt je daarna als herboren. Wellicht nieuwe inzichten rijker. Diepe rust. Vrede. In het moment is alles mogelijk.

Het is ook mogelijk om een combinatie te doen van een zielsconsult bij AdJan, mijn geliefde en man, (www.adjanvangils.com) en een yin healing. We noemen het een 'Als Herboren Consult'. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden:

tel: 06-105 80 191 of

email: marloesverboom@hotmail.com